Mind your Body - MovingCenter Slagharen

MovingCenter
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat bieden wij > Groepslessen


Wat is Yoga / Mind Your Body?

Yoga / Mind Your Body geeft je een moment voor jezelf, waarin je even tot bezinning kunt komen. Dat neemt niet weg dat het wel degelijk een workout is, waarbij je veel calorieën verbrandt. Hierdoor vermindert je stressniveau aanzienlijk.


Een typische les Yoga / Mind Your Body

De les start met Yoga- en Pilates bewegingen die ervoor zorgen dat jij je ontspannen gaat voelen. Tegelijkertijd maak jij je lichaam warm en ben je klaar voor de volgende oefeningen. Door Yoga- en Pilatesbewegingen versterk en vorm jij je belangrijkste spiergroepen. Het laatste gedeelte van de les is gericht op meditatie die de oefeningen versterkt.


Voordelen van Yoga / Mind Your Body

Dankzij Yoga / Mind Your Body krijg je een groter bewegingsbereik en verbeter je de flexibiliteit van je gewrichten. Door het meditatieve aspect van Yoga / Mind Your Body krijg je (bij regelmatige deelname) een blijvend gevoel van welzijn en kalmte.


Voel je als herboren

Doordat je goed wordt geïnstrueerd door je coach, weet je zeker dat je de oefeningen op een juiste en verantwoorde wijze uitvoert. Een les Yoga / Mind Your Body zorgt ervoor dat jij weer als herboren het MovingCenter uitloopt 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu