RPM - Spinning - MovingCenter Slagharen

MovingCenter
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat bieden wij > Groepslessen
Wat is RPM - Spinning?


Cycling is een zorgvuldig opgebouwde intervaltraining, waarbij de warming -up en cooling down zijn inbegrepen. Hierdoor zet jij je spieren op het juiste moment aan het werk, maar is er ook tijd om te herstellen en weer op adem te komen.


Parcours

In het parcours van de Cycling les, fiets je met kracht en souplesse over heuvels en bergtoppen. Je rijdt tijdritten en je maakt lange afdalingen.


Voordelen van Cycling

Het actief volgen van een Cycling les kent verschillende voordelen. Tijdens deze les verbrand je maar liefst 600 calorieƫn. Daarnaast verhoog jij je been- en spierkracht, zonder dat je er overdreven gespierd uit gaat zien. De training zorgt ervoor dat je extra endorfine aanmaakt, waardoor jij lekker in je vel zit.


Een les Cycling

De les Cycling wordt geleid door een professionele coach. Je begint samen met jouw teamgenoten met een warming-up om je benen op te warmen. Het fietstempo ligt laag en de weerstand is licht, maar naarmate de training vordert wordt het tempo hoger en de weerstand zwaarder. Hier en daar zijn rustposes ingevoegd om te herstellen. De les eindigt met het herstellen en stretchen van de spieren.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu